Kúpte svojmu chrápajúcemu manželovi spánkovú terapiu APNOE pod vianočný stromček

Kúpte svojmu chrápajúcemu manželovi spánkovú terapiu APNOE pod vianočný stromček

15.

11.

2021

Kúpte svojmu chrápajúcemu manželovi spánkovú terapiu APNOE pod vianočný stromček

Syndróm spánkového APNOE je ochorenie patriace medzi poruchy spánku. Je charakterizované poruchou dýchania a prejavuje sa zástavou dychu v priebehu spánku. Sprevádza ich chrápanie a nedostatok kyslíka (O2). Zástavy dychu bývajú dlhšie ako 10 sekúnd a býva ich viac ako 10 za hodinu.

Aj na toto ochorenie už máme páku! Nesie názov Spánková terapia CPAP a BIPAP!

Príčinou spánkového apnoe je opakované zúženie až uzavretie horných dýchacích ciest alebo hltana. Poruchy majú za následok veľkú únavu cez deň, niekedy ich sprevádzajú silné bolesti hlavy. U pacientov sa navyše zvyšuje riziko cukrovky, obezity, infarktu a cievnej mozgovej príhody.

Najpredávanejšia spánková terapia

Veľké priaznivé ohlasy a najpredávanejším prístrojom spánkovej terapie je momentálne automatický prístroj DEVILBISS – model AUTO PLUS, ktorý je vybavený unikátnym algoritmom, ktorý automatickou zmenou nastavenia reaguje na výskyt spánkového APNOE, hypopnoe alebo chrápania a poskytuje tak najúčinnejšie terapie pri problémoch s dýchaním.

Spánková terapia pre náročných

Pre náročných zákazníkov ponúkame pokročilú spánkovú terapiu BIPAP. Prístroj OLIVE BIPAP zvyšuje komfort pacienta a umožňuje exspiračné odľahčenie (inhalácia kyslíka).

Monitorovanie spánkového apnoe

Pre klientov, ktorí ešte len začínajú riešiť tento problém a nechcú sa tzv. "ísť vyspať do spánkového laboratória", ponúkame prístroj POLYWATCH na monitorovanie spánkového APNOE. Mobilný diagnostický prístroj prístroj na zápästie pre monitoring spánkového APNOE. Fáza spánok - bdenia sú identifikované automaticky podľa pohybu zápästia. Prístroj obsahuje 2 čidlá: prstové čidlo SpO2 + nosné čidlo. Na objednávku za príplatok ponúkame komfortný model s brušným čidlom CSA.

Majte pekný deň

KRÁSNY - zdravotnícka technika s.r.o.

Božkovská 38
326 00 PLZEŇ - Slovany
E-mail: krasny@szo.cz
Telefon: +420 377 424 999
E-shop: www.SZO.cz



ZDRAVOTNÁ TECHNIKA.sk ponúka: